CONSELL PARROQUIAL  del 8/2/24

A la reunió hi van ser presents tots els membres, excepte Miguel A. Sánchez (per motius personals) i M. Cruz Sanz (que ha anat a l’enterrament de la seva mare).
       Vam contemplar un àlbum de fotos de la inauguració de l’església de St. Llop, que el Sr. Josep Martí ha regalat a la Parròquia. Un gest que agraïm sincerament.
       Parlant de la Quaresma vam subratllar la importància del recés inicial, celebrat a St. Andreu abans de la missa. Vam comunicar les conferències que es faran per a tot l’Arxiprestat de Montserrat i que es concretaran en l’agenda del mes de març. També vèiem l’important que pot ser el teatre per ajudar a la comprensió de l’Evangeli i per això es demanarà als pares de la catequesi que inscriguin els seus fills a la Passió d’Olesa i gestionar un grup d’adults per anar a la Passió de Llinars del Vallès perquè és una presentació excel·lent de la persona de Jesús.
       Les celebracions de Setmana Santa i Pasqua tindran el mateix esquema de l’any passat i s’anunciaran en l’agenda del mes corresponent.
       Vam dedicar una bona estona a parlar de l’excursió pasqual que celebrem el dia 1 de maig i vam decidir de visitar Monells al matí; pujar al Santuari de la Mare de Déu dels Àngels per tal de fer-hi una pregària i dinar; i visitar a la tarda el Castell de Púbol.
       Vam acabar la reunió reflexionant sobre la propera ordenació diaconal de Santiago Collantes: la formació de la comunitat sobre el Diaconat i la col·laboració pastoral que podrà oferir el nou diaca.

Recommended Posts