QUE EXULTIN D’ALEGRIA

El pregó de Pasqua començava amb una invitació a la joia, perquè no hi pot haver cap fet més important i feliç que la Resurrecció. Per això aquests diumenges de Pasqua hem anat actualitzant la invitació a la joia per felicitar-nos.
Dèiem diumenge passat: Que exultin de joia els matrimonis que assumeixen la responsabilitat de la pròpia vida i la de la família, les moltes hores de treball per portar el pa a casa, i la seva dedicació als fills.
La resurrecció de Jesús els assegura la seva presència i els seus dons.
Diem avui: Que exultin els joves. Molts encara no han descobert Jesús ressuscitat. Tenen al davant anys de plenitud, forces per emprendre noves experiències; quin sentit pot tenir la resurrecció de Crist per a la seva vida? Precisament la proposta de vida que fa Jesús garanteix la seva felicitat i sentit.
Diumenge vinent direm: Que exultin d’alegria les persones grans que han viscut intensament molts moments de felicitat i de dolor, d’il·lusions i fracassos. Conscients que viuen la darrera singladura de la vida, amb més o menys força i salut, la resurrecció els ha d’omplir d’esperança perquè tenen un futur de vida amb plenitud.
Que exultin tots els col·laboradors de la Parròquia i tots els cristians, testimonis avui de la Resurrecció, direm per Pentecosta. Crist ha ressuscitat! Ho creiem, ho celebrem i ho vivim. Joiosa Pasqua!

Recommended Posts